2004 - 2010

2004 - 2010

In 2004 organiseerde straatwerking “DenDal” (Dalstraat en Denappelstraat) hun tweede erg succesvolle Halloweentocht. Maar wat vooral opviel was dat de bewoners van de betrokken straten hun huizen op originele wijze hadden versierd. Overal kon je oranje lichtjes, pompoenen, spoken, heksen en zelfs een compleet kerkhof zien.

 In 2005 werd beslist om in het kader van het Cultureel Ambassadeurschap deze happening uit te breiden naar gans Ginderbuiten. En met een mega-succes tot gevolg. Zelfs de stoutste verwachtingen van de meest optimistische medewerkers van Hier! is Ginderbuiten werden overtroffen. Alle wijkwerkingen hadden hun beste beentje voorgezet om hun straatbewoners te motiveren en een mooie stand uit te bouwen. Het resultaat was een prachtig schouwspel in alle versierde straten en een massa volk op de been die kwamen proeven van de sfeer (en de jenever). Met dank aan de weerdemonen die voor een van de warmste Halloween-avonden ooit zorgden. Hopelijk zijn ze dit jaar terug op de afspraak.

2006 - 2008 : griezelbuiten wordt steeds groter, maatregelen dienen genomen te worden : 

2009: Vanaf 19u00 worden de deelnemende straten afgezet voor ons jaarlijks Halloween-feest. Er zijn weer versierde huizen, spookhuizen, vuurspuwers, vertelheksen en jenevertentjes.

2010 - 2011 : enkele zeer succesvolle edities

© Hier is Ginderbuiten  VZW