2016 Wintermarkt

HIER IS GINDERBUITEN HEEFT EEN WAARDIGE OPVOLGER GEVONDEN VOOR zijn Griezelbuiten.

We vonden  dat het tijd werd om onze grenzen  een beetje te verleggen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.  Daarom komt “de mooiste tijd van het jaar” voor de tweede maal naar ons gehucht om de bezoekers een prachtige namiddag en avond te bezorgen.

Op zaterdag 17 december december organiseren wij de 2° WINTERMARKT op de speelplaats van de gemeenteschool “Klimop” in Ginderbuiten van 14u tot 19u.

 

“Winter in Ginderbuiten” wordt een evenement, waar de mensen hopelijk ieder jaar weer reikhalzend zullen naar uitkijken. Op de gezellige markt; waar je mooie (zelfgemaakte) cadeautjes kan kopen voor onder de kerstboom.  Maar liefst meer dan 35 standjes van verenigingen, ngo's en wijkwerkingen zullen hier vertegenwoordigd zijn.  Het Molse gehucht Ginderbuiten mag daar best fier op zijn. 

Er wordt een echte kerstsfeer gecreëerd met wandelstraten, verlichte bomen, tentjes, en live optredens.  Verschillende verenigingen bieden hapjes, kerstsnoepjes, wafels en pannenkoeken …aan om de honger een beetje te stillen.  In een feestelijk verlichte tent kan je genieten van een warm of koud drankje.  Een kerstman zit klaar in een speciaal winterdecor om met de kindjes (of de volwassenen) op de foto te gaan. 

 

Vanzelfsprekend zorgt “Hier! is Ginderbuiten” ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, en dat de mensen een aangename zaternamiddag & -avond kunnen beleven, waar opnieuw nog lang over gepraat zal worden. 

Keysponsors

logo mona HRlogo gemeentemolVVV-MOL logo 2LITEorigineel+lijnlogo Klim-opscouts
© Hier is Ginderbuiten  VZW